Return Policy

Uiteraard hopen we dat je tevreden bent met je aankoop, maar mocht er toch een reden zijn waardoor dat niet zo is, dan heb je 14 dagen vanaf orderdatum de tijd om je bestelling terug te sturen naar ons. Bij ontvangst zorgen wij dat je een terugbetaling ontvangt mits de items in perfecte conditie zijn, met het prijsetiket aan het kledingstuk en in de originele verpakking zitten. Artikelen met korting kunnen niet geretourneerd worden. 

RETOURNEREN VIA DE POST

  1. Vul het retourformulier in.
  2. Verpak de items in de originele verpakking of een andere stevige verpakking. Voeg de originele factuur met je retourformulier toe aan het pakketje. Sluit de verpakking en tape ze stevig vast.
  3. Stuur het pakketje op naar: Oscare retours, Schoolstraat 10 bus 1, 8450 Deerlijk, België.
    De kosten voor het retourneren van je bestelling zijn voor jouw rekening. We raden je aan om een bewijs van verzending met traceergegevens bij je te houden, want als je retourpakketje onderweg verloren zou gaan dan is dat niet onze verantwoordelijkheid.

RETOURNEREN IN DE WINKEL

Je kunt je pakketje ook kosteloos retourneren in onze winkel: Schoolstraat 10, 8540 Deerlijk, België. Vergeet zeker je factuur niet mee te nemen.

TERUGBETALING

Zodra jouw retour is ontvangen en goedgekeurd, sturen we je een e-mail om je op de hoogte te stellen van je terugbetaling. Vervolgens wordt je teruggave verwerkt en wordt het verschuldigde bedrag teruggestort via dezelfde betaalmethode als deze waarmee de oorspronkelijke bestelling betaald werd.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. We helpen je graag verder.