About us

Ontdek het Verhaal achter OSCARE

 

Welkom bij OSCARE, waar passie voor mode en ondernemerschap samenkomen. Achter deze opvallende boetiek staat Janne Vaneeckhoutte, een jonge visionair die haar droom van een eigen kledingwinkel heeft waargemaakt.
 
Het verhaal van OSCARE begint in 2020, toen Janne nog een studente internationaal ondernemen was. Tijdens deze studieperiode, die werd gekenmerkt door de uitdagingen van de corona-pandemie, ontdekte Janne haar liefde voor mode en ondernemerschap. Geïnspireerd door haar groeiende passie voor de modewereld, zette ze haar eerste stappen richting het creëren van haar eigen multi-brand store.
 
Gedurende 2021 en 2022 werkte Janne hard aan de ontwikkeling van haar kledingwinkel. Ze organiseerde pop-up evenementen in Kortrijk en opende uiteindelijk haar allereerste fysieke winkel in Vichte. Haar toewijding aan OSCARE begon steeds meer vruchten af te werpen.
 
In juni 2022 studeerde Janne af als Internationaal Ondernemer, en stond ze voor een cruciale beslissing: verder studeren of zich volledig richten op haar droomproject. Na niet al te lang te hebben getwijfeld, verhuisde OSCARE op 29 oktober 2022 naar Deerlijk, waar Janne met nog meer toewijding aan haar winkel kon werken.
 
Janne blikt terug op haar beginjaren met OSCARE en zegt: "Ik begon met OSCARE uit verveling tijdens mijn studie, met de verkoop van petjes als mijn allereerste producten.”
 
“Dankzij de onschatbare steun van mijn klanten, vrienden en familie heb ik mijn droom kunnen najagen en streef ik ernaar om de visie van OSCARE voortdurend uit te breiden.
 
"OSCARE is meer dan alleen een kledingwinkel; het is het resultaat van een dappere ondernemersgeest en een liefde voor mode die zich blijft ontwikkelen. Kom en ontdek de unieke stijl en visie van OSCARE, en deel mee in het succesverhaal van Janne Vaneeckhoutte.